Ürünler
Kaplamalı Camlar
AURA: Şişecam Float hattında camın bir yüzeyine LVC prosesiyle gümüş rengi yansıtmalı bir güneş kontrol kaplama yapılmak suretiyle üretilen AURA serisi, AURA (renksiz üzeri) camlardan oluşmaktadır. 

TRC TENTESOL: TRC Tentesol®, Trakya Cam'ın hat üstü pirolitik (sert) kaplamalı reflektif güneş kontrol camının markasıdır.

Float hattındaki üretim sürecinde alt cam üzerine meta oksit kaplanarak elde edilen TENTESOL Gümüş, Yeşil ve Mavi, stoktan alınarak ihtiyaca göre işlenebilen ve hemen kullanılabilen çok dayanıklı, reflektif bir güneş kontrol camıdır. 

Kaplamalı yüzey içe veya dışa gelecek şekilde kullanılabilir. Kaplama dışta ise yansıma; içte ise renk ön plana çıkmaktadır.

Kaplama dışa gelecek şekilde kullanıldığında, kirlenme reflektif yüzeylerde daha kolay fark edilecek ve hava kirliliği ile atmosferdeki toz miktarına bağlı olarak daha sık cam temizliği gerekebilecektir.  Bu nedenle kaplamanın içe gelecek şekilde kullanılması tavsiye edilir.

Bu camlar reflektif özelliği nedeniyle ışığın kuvvetli olduğu taraftan bakıldığında ayna etkisi yaratır. Örneğin gündüz saatlerinde içten dışa, gece ise tam tersine dıştan içe tek yönlü görüntü sağlar.



Reflekte Cam Renkleri

Reflekte Cam Renk

Reflekte Cam
Kaplamalı Camlar Dökümanları güncellenmektedir